Lisansüstü Tez Danışmanı Belirlenecek öğrencilerimizin dikkatine

Tez danışmanı seçimi için aşağıdaki maddeleri bilgilerinize sunuyoruz. Aşağıdaki duyuru metni eposta ile sizlerle paylaşılmıştır.

Doktora Danışman Seçimi

1. Kayıt olan her öğrenci için Enstitü anabilim dalı başkanlığı önerisi ve EYK onayıyla bir tez danışmanı atanır. Danışmanlık görevi tez danışmanı atanıncaya kadar, enstitü anabilim dalı başkanı veya lisansüstü program yürütücüsü tarafından yapılır.
  2. Öğrenci ve ilgili öğretim üyesinin talebi, anabilim dalı görüşü ve ilgili EYK kararı ile en geç ikinci yarıyılın sonuna kadar tez danışmanı ataması yapılır.
  3. Tez danışmanı, başarı ile tamamlanmış en az bir yüksek lisans çalışmasını ilk danışman olarak yöneten ilgili anabilim dalı öğretim üyeleri arasından seçilir.

Yüksek Lisans Tezi Danışman Seçimi

2. Öğrenci ve ilgili öğretim üyesinin talebi, anabilim dalı görüşü ve ilgili EYK kararı ile tezli yüksek lisans programlarında, en geç birinci yarıyılın sonuna kadar tez danışmanı ataması yapılır.
  3. Tez danışmanı,  ilgili anabilim dalı öğretim üyeleri arasından seçilir.

Bu bilgiler doğrultusunda, doktora ders aşamasında olup henüz tez danışmanı belirlenmemiş öğrencilerimizin  bağlantıdaki formu doldurmalarını rica edioruz. Ayrıca, tez danışmanı atama süreci hakkında  bilgilendirme yapmak üzere 18.1.2022 tarihinde saat 12.00’de çevrimiçi bir toplantı düzenliyoruz. Bilgilerinize sunarız.

Endüstri Mühendisliği ABD.

Form Bağlantısı: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=CClghVvhukORSDi8dzqBblbA0ejcPghDiblVTODe99pURTlUNUMyWURRVUVUTk1EWjJYUklKODA3US4u

Toplantı Bağlantısı: http://online.yildiz.edu.tr/JoinMeeting?organizationid=646bebbc-56ee-42fb-84b7-9ca8d19339bf&meetingid=214357b7-ec25-4f1c-bb19-2a55c25cb4a2