E-posta ile Staj Defteri Teslimi Hk

Açıklama:

E-posta ile staj defteri teslimi yapmak isteyen öğrenciler için hazırlanmış olan Word formatında ‘’Staj Defteri’’ ile defter teslimi için gerekli olan evraklar aşağıda verilmiştir. Öğrenciler Word formatında hazırlanmış FORM11: Endüstri Müh. Staj Defteri’ni kullanarak bilgisayar ortamında staj defterlerini yazacaktır. FORM11: Endüstri Müh. Staj Defteri Word formatında aşağıda belirtilen e-posta adreslerine gönderileceğinden dolayı işyeri yetkilisi tarafından staj defterinin her sayfasının imzalanması yerine FORM12: İşyeri Defter Onay Formu işyeri yetkilisine imzalatılacaktır.

E-posta ile staj defteri teslimi yapmak isteyen öğrenciler yaptıkları stajın türüne göre aşağıda yer alan e-posta adreslerine staj defterlerini istenilen formatta göndermeleri gerekmektedir.

Atölye Staj Komisyonu endstajatolye@gmail.com
Mesleki Alan 1 Stajı Komisyonu endstajma1@gmail.com
Mesleki Alan 2 Staj Komisyonu endstajma2@gmail.com

Önemli not: 40 iş günü Mesleki Alan 1-2 stajı için tek başvuru yapan öğrenciler her bir staj için (Mesleki Alan 1, Mesleki Alan 2)  20 iş günlük ayrı ayrı sicil formu, staj defteri teslim formu, staj defteri onay formu ve staj defteri yazımı yaparak ilgili komisyona gönderimini yapacaktır.

EVRAK FORMATI

1.adım:  Öğrenciler Word formatında hazırlanmış FORM11:  Endüstri Müh. Staj Defteri’ni kullanarak bilgisayar ortamında staj defterlerini dolduracaktır.

2.adım: Yazımı tamamlanmış FORM11: Endüstri Müh. Staj Defteri Word Dosyası olarak sırasıyla ‘‘’Öğrenci No,  Ad_ SOYAD, Stajın Türü’’ şeklinde dosya ismi verilerek kaydedilecektir.

(Örn: 11061000, Ahmet GÜLER, Mesleki Alan 1)

3.adım: İşyeri Yetkilisi ve öğrenci tarafından kendine ayrılan kısımları doldurulmuş, kaşelenmiş ve imzalanmış olan    FORM12+FORM7+FORM8+FORM9+FORM10 evrakları taratılarak tek PDF dosyası haline getirilecektir.

4.adım: Tek PDF haline getirilmiş FORM12+FORM7+FORM8+FORM9+FORM10 sırasıyla ‘’Öğrenci No,  Ad_ SOYAD, Stajın Türü)’’ şeklinde dosya ismi verilerek kaydedilecektir.

(Örn: 11061000, Ahmet GÜLER, Mesleki Alan 1)

STAJ DEFTERİ TESLİM FORMATI

Alıcı Kısmı: Defteri değerlendirecek staj komisyonuna ait yukarıda verilmiş olan gmail adresi yazılacak.

Konu Kısmı: Sırasıyla ‘’Öğrencinin Bölüm, Öğrenci No,  Öğrenci Ad_SOYAD, Stajın Türü (Atölye, Mesleki Alan 1, Mesleki Alan 2)’’ bilgileri konu kısmına yazılacaktır.

(Örn: Endüstri Mühendisliği Bölümü, 11061000, Ahmet GÜLER, Atölye Stajı)

Metin Kısmı: Aşağıdaki metin kopyalanarak e-postanın metin kısmına yapıştırılacak ve metinde yer alan noktalı yerlere sırasıyla ‘’Öğrencinin No, Ad_Soyad, Stajın Türü (Mesleki Alan 1, Mesleki Alan 2, Atölye)’’  bilgileri öğrenci tarafından yazılacaktır.

‘’………………….. öğrenci numaralı ve …………………………… ad-soyadlı öğrenciniz olarak Endüstri Mühendisliği Bölümü …………………….Staj defterinin teslimini istenilen format ve sürede olacak şekilde e-posta ekinde yer alan formlarla birlikte yapmak istiyorum’’

Ek Kısmı: WORD dosyası halinde bilgisayar ortamında doldurulmuş ve sırasıyla ‘’Öğrenci No, Ad_SOYAD, Stajın Türü’’ olarak isimlendirilmiş FORM11:Endüstri Müh. Staj Defteri ile Tek PDF doyası haline getirilmiş (FORM12+FORM7+FORM8+FORM9+FORM10) ve sırasıyla ‘’Öğrenci No, Ad, SOYAD’’  olarak isimlendirilmiş dosyalar e-postanın ek kısmına eklenerek gönderilecektir.

(Word dosya ismi örn: 1106100, Ahmet GÜLER, Mesleki Alan 1)
(PDF dosya ismi örn: 1106100, Ahmet GÜLER, Mesleki Alan 1)