Covid vb. mazeretler nedeniyle sınavlara giremeyen öğrenciler hakkında

Öğrencilerimize önemle duyurulur!

29.12.2021 tarihli Senato kararları gereği ; 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılına mahsus olmak üzere, final, bütünleme ve mazeret sınavları sırasında Covid-19 Hastalığı olan öğrencilere, mazeret sınavı yapılmasına, oy birliği ile karar verilmiştir.

Bu doğrultuda;

1-Covid-19 mazeretleri nedeniyle final, bütünleme ve mazeret sınavlarına giremeyen öğrencilerimiz aşağıda linkteki form üzerinden başvurularını yapabilirler.

2-Herhangi bir karışıklık ve öğrenci adına mağduriyet oluşmaması adına sadece bu form üzerinden gelen başvurular dikkate alınacak ve değerlendirilecektir. Bu tarihe kadar bölüm mailine dilekçe gönderen öğrenciler de bu form üzerinden başvurularını yinelemek durumundadır.

3-Covid-19 dolayısıyla mazeret sınavı yalnızca Covid-19 Pozitif raporlu öğrenciler için yapılacaktır.

4-Başvurular güncellenen akademik takvim tarihleri esasında değerlendirilecektir.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.