2021-2022 Güz Dönemi END4991 Endüstri Mühendisliği Tasarım 2 Bütünleme Teslim Süreci Hk.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2021-2022 GÜZ YARIYILI

BÜTÜNLEME END. MÜH. TASARIM 2 ÇALIŞMASI TESLİM SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1.     End. Müh. Tasarım 2 çalışması bağlantıda verilen “Tasarım 2 projesi yazım kılavuzu”na göre göre hazırlanmalıdır.

2.     End. Müh. Tasarım 2 (.pdf) ve varsa diğer ek dokümanlar tek bir dosya halinde sıkıştırılarak (.zip ya da .rar) danışmana teslim edilmelidir.

3.     Öğrenci belirlenen tarihte ve saatte sunuma katılır.

4.     End. Müh. Tasarım 2 çalışmasının tüm düzeltmeleri ile birlikte son hali 03 Şubat 2022 Saat 23.59’a kadar belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak sisteme yüklemelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1.     Öğrencilerin sunum yapabilmesi için sunum tarihi ve saati belirlenir.

2.     Değerlendirmesi tamamlanan End. Müh. Tasarım 2 çalışması için imzalanan “FR-1528-Makine Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Tasarım 2 Değerlendirme Formu” (.pdf) en geç 05 Şubat 2022 Saat 23.59’a kadar ytuendustrimuhendisligimudek@gmail.com e-posta adresine gönderilmelidir.