Yüksek Lisans Tez Danışmanı Ataması Hk.

Yüksek lisans programlarında tez danışmanı atamalarında öğrenci tarafından izlenecek yöntem şu şekildedir:

1. İlk olarak öğrenci birlikte çalışmak istediği öğretim üyesiyle mail yoluyla iletişim kurmalıdır.

2. Tez danışmanlığı konusunda karşılıklı anlaşmanın ardından sistem üzerinden tez danışmanı öneri formu talebi oluşturmalıdır.

3. Öğretim üyesinin onayladığı barkodlu tez danışmanı öneri formunu endustri@yildiz.edu.tr adresine mail atmalıdır.

4. 3 iş günü içerisinde talebiniz alınmıştır şeklinde mail cevabı aldıktan sonra öğrencinin başka bir işlem yapmasına gerek kalmamaktadır.

5. Bundan sonraki süreçte bölüm tarafından ilgili enstitüyle gerekli yazışma yapılacak olup, yönetim kurulu kararına bağlı olarak enstitü OBS'ye tez danışmanını tanımlayacaktır.