YAZ OKULU DERS ÜCRETLERİ HK.

1. Yaz okulunda farklı Bölümlerden ders alacaklar Bölümümüz öğrencileri (Eğitim planında olmayan) dersleri almak için dilekçelerini Bölüm Başkanlığına onaylattıktan sonra harç servisine yatılacak yaz okulu ücretin hesaplatarak ücretlerini ilgili bankaya yatırmaları gerekmektedir. Dilekçe ve dekonu Bölüm Başkanlığına 06 Temmuz 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Bölüme yaz okulu dilekçesi vermeden yaz okulu alınması durumunda yaz okulundan alınan notlar geçersiz sayılacaktır.

2. İlan edilen listede ders içeriği olmayan dersleri almak için, diğer üniversiteden alınan ders içeriklerinin, Bölümümüzde saydırılacak dersin koordinatöründen onay alınması gerekmektedir.
  3. Dilekçelerin son tarihi 06 Temmuz 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır.