Staj yapacak öğrencilerin dikkatine

Sevgili Öğrenciler,

Pandemi süreci nedeniyle Fakülte Yönetim Kurulu tarafından alınan 2020/56 sayılı kurul kararının uygulaması 2022-2023 Güz Yarıyılı,  03.10.2022 tarihi itibariyle sonlanacaktır.

Mesleki alan staj başvurusunun kabul edilebilmesi için öğrencinin 6. dönemini bitirmesi gerekmektedir.

03.10.2022 tarihinden sonra Atölye stajı kabul edilmeden mesleki staj başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu kurala uymayarak staj başvurusu yapan ve başvurusu sehven kabul edilen öğrencinin staj sonrasında teslim edeceği staj defteri tespit edilmesi durumunda değerlendirmeye alınmayarak reddedilecektir.

03.10.2022 tarihinde önce staj başvurusu yapan ve stajı devam eden öğrenciler bu kapsamda değildir.