Programdaki Yeni Derslerimizle İlgili Önemli Duyuru

•    MFK4991 Çok Disiplinli Tasarım Projesi dersi için ilk birkaç hafta teorik ders yapılıp, sonrasında proje hazırlama şeklinde devam edilecektir.

•    END4661 End. Müh. Tasarım Projesi ve END4000 Bitirme Çalışması dersleri, ders programında görünmemektedir. Bu dersler için OBS’den istediğiniz gruba kayıt yaptırmalısınız. Derslerin işleyiş şekilleri, dersi aldığınız öğretim üyesi tarafından daha sonra ilan edilecektir.

•    Ders programınızda görünen MTH3000 ve MTH4000 kodlu dersler, Üniversitemizin “Sektör Kampüste” programı kapsamında açılmaktadır. İlgili dersler müfredatımızdaki A grubu Meslek Seçmeli Ders kapsamında sayılacaktır.

•    END4393 Risk Yönetimi dersi Üniversite Mesleki Seçmeli dersi kapsamında diğer bölümlerin öğrencileri için programımıza eklenmiştir. Müfredatımızda bulunan Üniversite Mesleki Seçmeli Dersleri listesinden END kodlu olmayan diğer derslerden istediğiniz bir dersi almalısınız.

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı