MAZERET SINAVLARININ YAPILIŞ ESASLARI

Sevgili Öğrenciler.

Yıldız Teknik Üniversitesi Sınav Yönergesi (Yö-075) İçin Tıklayınız

Yıldız teknik üniversitesi yarıyıl içi sınavları için mazeretlerin kabulü ve mazeret sınavlarının yapılış esasları için tıklayınız.

Sınav çakışması durumunda öğrenciler;

30 Kasım 2020 Pazartesi  günü saat 12:00’a kadar Sınav Çakışma Dilekçesini  enmblm@yildiz.edu.tr adresine göndermelidir.

Sınav Çakışma Dilekçesi

Raporlu olma durumunda  öğrenciler;

30 Kasım 2020 Pazartesi  günü saat 12:00’a kadar
FR-607-Mazeret Sınav Talep Formu   enmblm@yildiz.edu.tr adresine göndermelidir.

1-Covid-19 Pandemisi nedeniyle rapor alan öğrencilerimiz raporunu Dilekçe formuna eklemelidir raporlu oldukları günlerde sınava giremez.

2- Covid-19 Pandemisi nedeniyle rapor alamayan ve karantinada olan öğrencilerimiz aile fertlerinin birinin raporunu dilekçe formuna eklemesi yeterli olacaktır.

3-Sistemsel hatadan dolayı sınavını tamamlayamayan öğrencilerimiz ekran görüntüsünü dilekçe formuna eklemeleri gerekmektedir.

4-Alınan sağlık raporu enaz 3 gün olmalıdır.

5-e-malim geldimi diye e-mal atmayın e-malinize ulaştımı veya iltibilgisi isteyiniz.

Başarılar dileriz.

Endüstri Mühendisliği  Bölüm Başkanlığı