Kariyer Fuarı Etkinliği

Yıldız Teknik Üniversitesi Bahar Festivali kapsamında, 24-27 Mayıs 2022 günleri YTÜ- Öğrenci Rehberlik ve Kariyer Merkezi (ÖRKAM) tarafından düzenlenen “Kariyer Fuarı” etkinliğimize öğrencilerimizi ve mezunlarımızı, firma temsilcilerimizle buluşturmak istiyoruz. Bu etkinlikte Firma yetkilileri öğrencilerimizle bir araya gelerek firmalarını, iş pozisyonlarını tanıtacaklardır. Firmalar ilgilendikleri öğrenciler ile staj veya işe alım mülakatı yapabilmek için öğrencilerin Özgeçmişlerini (CV) mail olarak toplayacaklardır.

Sen de ilgilendiğin firma stantlarını ziyaret ederek firmalar hakkında bilgi alabilir, özgeçmişini paylaşarak, iş/staj mülakatlarına katılabilirsin.

YTÜ KARİYER FUARINA KATILACAK FİRMALAR

OYAK RENAULT, WAT MOTORS, CK ENERJİ, EUROTEC, BORÇELİK, RAPSODO, DOĞAN HOLDİNG, ENERJİSA, BEST TRANSFORMER, TÜRKİYE SİGORTA, HYUNDAİ ASSAN, SUMİTOMO RUBBER AKO, DİNÇER LOJİSTİK, BMC POWER, ŞEKERBANK, ORDULU BİLGİ TEKNOLOJİLERİ , TUSAŞ, E-BEBEK, GREYDER, TEI, ENERJİSA, BİZİM TOPTAN, FLO MAĞAZACILIK, ÇİMSA, ARMOLİS, INTERTEK, HUAWEİ, HOROZ LOJİSTİK, EÇÖZÜM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş., SİEMENS, ARÇELİK, 100S CLUB, ENGLİSH BOX, BİLGE ADAM, TUBİTAK