Erasmus Feragat/Değişiklik İşlemleri Hakkında

Erasmus programına katılmaya hak kazanmış değerli öğrenciler, Erasmus haklarınızdaki değişiklik ve feragat işlemlerinin ilk dönemi 15.05.2023'te sona ermektedir.

Bu aşamada her öğrenci sadece bir defa değişiklik talebinde bulunabilir. Değişiklik talepleri için burada yer alan örnek dilekçeler sizin tarafınızdan doldurularak indeng.erasmus@gmail.com adresine e-posta yolu ile iletilmelidir.

Bu tarihten önce ya da sonra dilekçe teslimi yapılırsa öğrencilerin sonraki yıllarda yapacağı başvurularından -10 puan kesinti uygulanır.

Feragat işlemi yapacak öğrencilerin 12.05.2023 tarihine kadar dilekçelerini iletmeleri gerekmektedir.

Feragat işlemlerinden dolayı kontenjanları boşalan üniversiteler bu duyuru altında verilen bağlantıda listelenmektedir (Feragat işlemi oldukça liste güncellenecektir!).
Değişiklik talebinde bulunacak öğrenciler bu listeyi dikkate alarak kontenjan açığı olan üniversiteler için talep oluşturmalıdır.