Endüstri Mühendisliği Bölümü 2023-2024 Bahar Yarıyılı Tasarım 2 Çalışması Teslim Süreci Bilgilendirmesi

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2023-2024 BAHAR YARIYILI

TASARIM 2 ÇALIŞMASI TESLİM SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1. Tasarım 2 rapor ve sunumları bağlantıda verilen şablonlara göre hazırlanmalıdır.

2. Tasarım raporu (.pdf) ve tasarım sunumu (.pdf), bağlantıda verilen forma yüklenmelidir. Dosyaları yüklemek için verilen son tarih 30 Mayıs 2024 Saat 23.59 olacaktır.

3. END4991 Tasarım 2 dersi alan her öğrenci raporunu mutlaka yüklemelidir, grup halinde yapılan tasarımlar için sadece bir öğrencinin yüklemesi yeterli değildir.

4. Öğrenciler, danışman öğretim üyeleri tarafından belirlenen tarih ve saatte sunuma katılır.

5. Tasarım 2 raporu ve sunumu tüm düzeltmeleri ile birlikte son hali belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak sisteme yüklenmelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1. Öğrencilerin sunum yapacakları tarihi ve saati belirlenip öğrenciler ile paylaşılır.

2. Değerlendirmesi tamamlanan Endüstri Mühendisliği Tasarım 2 için imzalanan FR-1528 Formu belirtilen bağlantıdaki forma doldurularak en geç 8 Haziran 2024 Saat 23.59’a kadar sisteme yüklenmelidir.