Endüstri Mühendisliği Bölümü 2022-2023 Bahar Yarıyılı Tasarım 1 ve Tasarım 2 Bütünleme Teslim Süreci Bilgilendirmesi

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2022-2023 BAHAR YARIYILI

END. MÜH. TASARIM 1 ÇALIŞMASI BÜTÜNLEME TESLİM SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1. End. Müh. Tasarım 1 çalışması raporu bağlantıda verilen Tasarım 1 projesi yazım kılavuzuna göre hazırlanmalıdır.
  2. Danışman öğretim üyesi ve diğer Bölümlerde yer alan öğretim üyelerinin sunum kararı alması durumunda öğrenci belirlenen tarihte ve saatte sunuma katılır.
  3. End. Müh. Tasarım 1 çalışması raporu (.pdf) ve sunumu (.pdf), 20 Haziran 2023 Saat 23.59’a kadar bağlantıda verilen forma yüklenmelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

4. Grup halinde yapılan çalışmalar için sadece bir öğrencinin yükleme yapması yeterlidir.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1. Danışman öğretim üyesi ve diğer Bölümlerde yer alan öğretim üyeleri öğrencilerin sunum yapabilmesi için sunum tarihi ve saati belirlenir.

Değerlendirmesi tamamlanan End. Müh. Tasarım 1 çalışması için imzalanan “FR-1527 Endüstri Mühendisliği Bölümü Tasarım 1 Değerlendirme Formu” (.pdf) bağlantı kullanılarak en geç 24 Haziran 2023 Saat 23:59’a kadar sisteme yüklenmelidir.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2022-2023 BAHAR YARIYILI

END. MÜH. TASARIM 2 ÇALIŞMASI BÜTÜNLEME TESLİM SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1. End. Müh. Tasarım 2 çalışması raporu  bağlantıda verilen Tasarım 2 projesi yazım kılavuzuna göre hazırlanmalıdır.
  2. End. Müh. Tasarım 2 çalışması raporu (.pdf) ve sunumu (.pdf), 20 Haziran 2023 Saat 23.59’a kadar bağlantıda verilen forma yüklenmelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.
  3. Grup halinde yapılan çalışmalar için sadece bir öğrencinin yükleme yapması yeterlidir.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1. Öğrencilerin sunum yapabilmesi için sunum tarihi ve saati belirlenir.
  2. Değerlendirmesi tamamlanan End. Müh. Tas 2 çalışması için imzalanan “FR-1528 Endüstri Mühendisliği Bölümü Tasarım 2 Değerlendirme Formu” bağlantı kullanılarak en geç 24 Haziran 2023 Saat 23:59’a kadar sisteme yüklenmelidir.