Endüstri Mühendisliği Bölümü 2022-2023 Bahar Yarıyılı Bitirme Çalışması Teslim Süreci Bilgilendirmesi

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2022-2023 BAHAR YARIYILI

BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİM SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1. Bitirme çalışmaları ve posterleri bağlantıda verilen şablonlara göre hazırlanmalıdır.
  2. Hazırlanan bitirme çalışması için kalite.yildiz.edu.tr adresinde bulunan “FR-1305-Makine Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Teslim Formu” dikkatle doldurulmalıdır.
  3. Bitirme çalışması (.pdf), bitirme sunumu (.pdf), bitirme posteri (.pdf) ve danışman öğretim üyesi tarafından imzalanmış FR-1305 Formu (.pdf) bağlantıda verilen forma yüklenmelidir. Dosyaları yüklemek için verilen son tarih 9 Haziran 2023 Saat 23.59 olacaktır.
  4. END4000 Bitirme Çalışması alan her öğrenci tezini mutlaka yüklemelidir, grup halinde yapılan bitirme tezleri için sadece bir öğrencinin yüklemesi yeterli değildir.
  5. Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı, teslim edilen her Bitirme Çalışması için bir savunma jürisi oluşturur ve savunma toplantısı zaman çizelgesini yayınlar. Öğrenci çizelgede belirtilen tarih ve saatte sunuma katılır.
  6. Tezin ve posterin tüm düzeltmeleri ile birlikte son hali, Bitirme Sunumu tamamlandıktan sonra belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak sisteme yüklenmelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Bölüm tarafından yapması gerekenler:

1. En geç 13 Haziran 2023 Saat 16.00’da ilan edilmesi planlanan Savunma Toplantısının jüri ve öğrenciler ile paylaşılması gerekmektedir.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1. En geç  13 Haziran 2023 Saat 16.00’da ilan edilmesi planlanan Savunma Toplantısı’nın “Eğitim Yönetim Sistemi” üzerinden oluşturulması, jüri ve öğrenciler ile paylaşılması gerekmektedir.
  2. Bitirme Çalışması Savunma Toplantısı sonunda imzalanan Bitirme Çalışması değerlendirme, formu FR-1306 Formu (.pdf) en geç 18 Haziran 2023 Saat 23.59 olacak şekilde belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak sisteme yüklenmelidir.