2023-2024 Bahar Yarıyılı Endüstri Mühendisliği Tasarım 2 Bütünleme Teslim Süreci Bilgilendirmesi

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2023-2024 BAHAR YARIYILI

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ TASARIM 2 BÜTÜNLEME TESLİM SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1. END4991 Endüstri Mühendisliği Tasarım 2 rapor ve sunumları bağlantıda verilen yazım kılavuzlarına göre hazırlanmalıdır.
  2. Endüstri Mühendisliği Tasarım 2 raporu (.pdf) ve tasarım sunumu (.pdf), 11 Haziran 2024 Saat 23.59’a kadar bağlantıda verilen forma yüklenmelidir.
  3. Endüstri Mühendisliği Tasarım 2 dersi alan her öğrenci raporunu mutlaka yüklemelidir, grup halinde yapılan tasarımlar için sadece bir öğrencinin yüklemesi yeterlidir.
  4. Öğrenciler, danışman öğretim üyeleri tarafından belirlenen tarih ve saatte sunuma katılır.
  5. Tasarım 2 raporu ve sunumu tüm düzeltmeleri ile birlikte son hali belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak sisteme yüklenmelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1. Öğrencilerin sunum yapacakları tarihi ve saati belirlenip öğrenciler ile paylaşılır.
  2. Değerlendirmesi tamamlanan Endüstri Mühendisliği Tasarım 2 için imzalanan FR-1528 Formu belirtilen bağlantıdaki forma doldurularak en geç 15 Haziran 2024 Saat 23.59’a’a kadar sisteme yüklenmelidir.