2022/2023 Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden Yararlanmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Programa başvuran öğrencilerin not ortalamaları ve dil puanları dikkate alınarak hesaplanmış olan nihai puanları ve buna bağlı sıralamaları Erasmus Ofisi tarafından 05.04.2022 tarihinde https://erasmus.yildiz.edu.tr/ web sayfasından ilan edilmiştir.

Yerleştirmelerinizin yapılabilmesi adına, excel dosyası halinde sunulmuş olan formu,okul tercih sıranıza göre doldurarak (yine excel dosyası olarak)  11 Nisan Pazartesi günü  saat 17.00’a kadar indeng.erasmus@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir. Bu tarihe kadar tercihlerini göndermeyenlerin yerleştirmeleri yapılamayacaktır.

Yüksek lisans ve doktora öğrencileri, yüksek lisans ve doktora için ayrılmış kontenjana sahip  okulları tercih etmelidir.

Excel dosyasında belirtilen toplam kontenjan, lisans ve lisansüstü kontenjanlardan yerleşebilecek toplam öğrenci sayısını göstermektedir.

Yerleştirmeler, nihai puanı yüksek olan öğrenciden başlayarak tercihleriniz doğrultusunda sırasıyla yapılacaktır.

Başvuru süreç takvimine buradan ulaşabilirsiniz.