2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU SONU MEZUNİYET SINAVLARI

Üniversitemiz Senatosu’nun almış olduğu karar ile 2022-2023 Yaz Okulu Sonunda Mezuniyet Sınavları düzenlenecektir.

Mezuniyet Sınavı-Başvuru   04 Eylül 2023 Pazartesi

Mezuniyet sınavına girecek öğrencilerin  kayıtlı oldukları Bölüm Başkanlıklarına şahsen veya Bölüm Başkanlıklarının e-posta adreslerine öğrenci transkriptleri ve Mezuniyet Sınavı başvuru dilekçesi ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Mezuniyet Sınavına başvuruda bulunan öğrencilerin mezuniyet sınavına girme şartını taşıyıp taşımadığı ilgili bölüm başkanlığınca duyuruda belirtilen hususlar çerçevesinde kontrol edilerek öğrencilere mezuniyet sınav hakkı verilmelidir.

Mezuniyet Sınavı-Takviminin İlanı  05 Eylül 2023 Salı
Yaz Okulu Sonu Mezuniyet Sınavları 06 Eylül 2023 Çarşamba
Öğretim Elemanları Tarafından Sınav Sonuçlarının Bölüm Başkanlığına Teslimi (*) 06-07 Eylül 2023

( *) Sınav notları, sınavları yapan öğretim elemanının öğrencinin kayıtlı olduğu Dekanlığa/Bölüm Başkanlığına bildirmesi üzerine Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile işlenecektir.

İlgili duyuru, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasında ilan edilmiştir.