2022-2023 Eğitim Öğretim Yaz okulu hk. (Güncel)

Ön koşulu olan dersleri almak için, ön koşul şartını sağlamış olmak gerekmektedir.

Aynı dönem içerisinde birbirinin ön koşulu olan dersler alınamaz.

Diğer Üniversitelerden veya başka bölümden ders alacak öğrenciler ilgili dersin ders içeriğini ilgili hocasından uygundur onayı alması gerekmektedir.

Başka Üniversitelerden ders alacak Bölümümüz öğrencileri aşağıda belirtilen dilekçe örneğini eksiksiz doldurup bölüm web adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçelerin son tarihi 12 Temmuz 2023 Çarşamba  günü mesai bitimine kadar,

Bölüme yaz okulu dilekçesi vermeden  başka Üniversitelerden ders alan öğrencilerin notları geçersiz sayılacaktır.

Diğer Üniversitelerden ders alan öğrencilerin  kesin listesi Fakülte Yönetim Kurulu kararından sonra yayınlanacaktır.

Yaz okulundan dokuz kerdi alınabilir.

Bölümümüz öğrencileri, Bölüm derslerimizServis Dersleri (MAT, FİZ MDB Kodlu Dersler ) ve Sosyal  Seçmeli Gurubundaki derslerin ders eşdeğerlik koşulunu sağlamaları halinde Üniversitemizin farklı bölümlerinde ve farklı Yükseköğretim kurumlarında yaz okulu kapsamında ders alabilirler.

Not 1 :  Servis dersleri için ders içeriği onayı aranmayacaktır.

Not 2:  Servis derslerinin yaz okulunda YTÜ bünyesindeki ilgili Bölümlerce açılması durumunda bu dersleri almak isteyen öğrencilerimiz otomasyon sisteminde seçebilirler. Bu dersler için ayrıca dilekçe vermelerine gerek yoktur.