LC Waikiki Akademi Teknoloji ve Dijitalleşmeye Giriş Programı

LC Waikiki Kurumsal Akademi ve bilgi teknolojileri işbirliği ile bilgi teknolojileri ve dijitalleşmeye ilgi duyan üniversite öğrencilerimiz, aynı zamanda yeni mezunlarımız için hazırladığımız, tecrübe edinebilecekleri yepyeni bir programla yine yanlarındayız.

50 kişilik sınırlı kontenjana sahip bilgi teknolojileri ve dijitalleşmeye ilgi duyan Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinin Yazılım Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği bölümleri veya Matematik, Ekonometri ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinde üniversite 3. veya 4. sınıf, yüksek lisans öğrencileri ile 2021 yılında yeni mezun olmuş öğrencilerin başvuru yapabilecekleri LC Waikiki Akademi Teknoloji ve Dijitalleşmeye Giriş Programı’mızı sizlere iletmekten mutluluk duyarız.

Başvuru Tarihleri: 24 Ocak – 4 Şubat

Başvuru Linki: https://www.youthall.com/LCWaikiki/lc-waikiki-akademi-teknoloji-ve-dijitallesmeye- giris-programi_38/