EMT Vaka Analizi

Türkiye Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği @turkiyeemt tarafından düzenlenen Vaka Analizi Yarışması'nda seni aramızda görmeyi çok istiyoruz!

Yarışma hakkında seni kısaca bilgilendirmek istiyoruz.

TürkiyeEMT bünyesi altındaki 12 üye üniversitenin katıldığı bu yarışmada Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü olarak 10 Aralık tarihinde yerel elememizi gerçekleştireceğiz. Okulumuzdaki yerel elemeyi başarıyla tamamlayıp 1. olan grubumuz Yaşar Üniversitesi @yasar_emt ev sahipliğinde Mart ya da Nisan ayında İzmir’de gerçekleşecek büyük finale katılmaya hak kazanarak okulumuzu temsil edecek ve büyük ödülün sahibi olma şansını yakalayacak!
Ayrıca büyük finalde sürpriz hediyeler, çekilişler ve daha bir çok büyük fırsattan faydalanabilecek!

Yerel eleme katılım koşulları: