Tezli Yüksek Lisans Programlarında Kayıtlı Olup Tezli 2. Öğretim ve Tezsiz YL Programlarından Ders Almak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine…

Tezli yüksek lisans programlarında kayıtlı olup Tezli 2. Öğretim ve Tezsiz YL programlarından ders almak isteyen öğrencilerimiz yolu izlemelidir:

1. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak doldurulmuş ve kendileri tarafından imzalanmış FR0531 kodlu Mazeretli Ders Ekle –Sil Dilekçesini 16 Şubat 2024 Cuma günü saat 13:00’a kadar yüklemelidir.

Google Form Bağlantısı

1. Formunu yükleyen öğrenciler 19 Şubat 2024 Pazartesi günü mesai saatleri içerisinde Bölüm Başkanı tarafından onaylanmış ders alma dilekçelerini Bölümden şahsen teslim almalıdır.
  2. Ders Alma Dilekçeleri ile birlikte Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Harç Bürosuna (Davutpaşa Kampüsü Kışla Binası A-310 nolu oda) başvurarak ödeyecekleri öğrenim ücreti miktarını öğrenerek ilgili bankaya yatırmalıdır.
  3. Öğrenim ücretinin yatırıldığını gösterir dekontu (aslı ve fotokopisi) ve onaylı ders alma dilekçesi (aslı ve fotokopisi) ile birlikte Harç Bürosuna gelerek “Borcu Yoktur” onayı almalıdır.
  4. Son olarak ders alma dilekçesini Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim etmelidir.

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı