ODTÜ İŞLETME TOPLULUĞU LİDERLİK ve KARİYER ZİRVESİ

ODTÜ İşletme Topluluğu olarak 28 yıllık tecrübemizle bu sene 15-16 Şubat tarihlerinde Liderlik ve Kariyer Zirvesi’ni gerçekleştireceğiz. Etkinliğimiz JW Marriott Ankara’da gerçekleşecektir.

Sektörlerinde lider konumlara sahip Yapı Kredi Bankası, Unilever, Coca Cola Company, Allianz, Nestlé, Yıldız Holding gibi şirketlerin katılacağı etkinliğimizde sizleri de izleyici olarak konuk etmekten mutluluk duyarız.

Etkinliğimiz tüm Türkiye’den üniversite öğrencilerinin katılabileceği bir etkinliktir. Bu maili öğrencilerinize ileterek sizin de bize destek olmanızı bekliyoruz. Etkinliğimizde en az 14 oturuma katılan katılımcılar “Liderlik ve Kariyer Zirvesi Sertifikası” ve Katılımcı şirketlerden sertifika kazanma şansı yakalayacaklar. Ayrıca workshop, eğitim ve vaka çalışmalarından faydalanabilecekler.