Fakülte İçi Staj Faaliyeti hk.

Makine Fakültesinin 2019-2020 Yaz Dönemi Staj Başvuru İlkeleri ve Alınan Kararlar başlıklı yazısındaki 13. ve 15. Maddelerine dayanarak;

- Herhangi bir dersi kalmamış (2019-2020 Bahar yarıyılından önce derslerini tamamlamış) olan ve son 20 iş günü stajı olup (Mesleki Alan Stajı 1 veya 2), stajı yarım kalan (14 iş gününden az staj yapmış) ancak aynı firmada tamamlama şansı bulamayan öğrenciler ile

- Herhangi bir dersi kalmamış (2019-2020 Bahar yarıyılından önce derslerini tamamlamış)  ve   mezuniyet için sadece 20 iş günü stajı (Mesleki Alan Stajı 1 veya 2) kalmış öğrenciler bölümlerinin uygun görmesi durumunda üniversitede staj yapabilirler.

Başvuru için:

Yukarıdaki iki duruma uyan öğrencilerin, 12.06.2020 Cuma gününe kadar bölüm web sayfasındaki genel dilekçe formuna yazacakları, durumunu belirten imzalı dilekçelerini ve aşağıdaki belgeleri doldurarak enmblm@yildiz.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Staj başvuru evraklarının üzerine herhangi bir başlangıç ve bitiş tarihi yazılmayacak olup, kabul edilen öğrenciler ile stajın başlangıç ve bitiş tarihleri, bölüm tarafından belirlenerek, liste halinde bölüm sayfasından paylaşılacaktır.

Doldurulması gereken evraklar:

- Genel Dilekçe Formu

Yıldız Teknik Üniversitesi SGK (Zorunlu Staj) Formu (Başlangıç ve Bitiş tarihi yazılmayacak)

Genel Sağlık Sigortası Beyan ve Taahhüt Formu

- BÜTÜNLEME ve YAZ OKULU STAJ TAAHHÜTNAMESİ