Erasmus Tercihleri Hakkında

Erasmus programına başvurmuş olan öğrencilerin ekte verilmiş olan Excel formatındaki tercih formunu sadece okul kodlarını yazarak doldurması ve 24 Mart 2024 Pazar günü saat 21:00'e kadar indeng.erasmus@gmail.com e-posta adresine std.yildiz.edu.tr uzantılı kişisel e-posta hesaplarıyla göndermesi gerekmektedir. Göndereceğiniz e-postanın konusu ve Excel dosyasının adı "ÖğrenciNo_Adsoyad" şeklinde olmalıdır (örneğin, 08061601_MertEdalı). Toplantıda da belirtildiği üzere tercih formu sadece bir kere gönderilmelidir. Aksi taktirde ilk gönderdiğiniz dosyadaki tercihlerinize göre değerlendirme yapılacaktır.

Tercih yaparken hem 5 ay hem de 10 ay olan okullara tercih yapabilirsiniz.

* Tercih formunda Erasmus faaliyeti 5 ay olan okulu yazdığınızda yanına gitmek istediğiniz dönemi (Güz ya da Bahar) belirtmeniz yeterli olur.

* Tercih formunda Erasmus faaliyeti 10 ay olan okulu yazdığınızda isterseniz 5 ay gidebilirsiniz. Bu durumda okulun yanına gitmek istediğiniz dönemi (Güz ya da Bahar) belirtmeniz yeterli olur. Ancak bu durumda gidilmeyen dönem için başka bir öğrenci yerleştirmek mümkün olmamaktadır.

* Tercih formunda Erasmus faaliyeti 10 ay olan okulu yazdığınızda yanına iki dönem gitmek için Güz + Bahar yazmanız yeterli olur.

* Tercih formunda Erasmus faaliyeti 5 ay olan okul için 10 aylık tercih yapılamaz.

1. Endüstri Mühendisliği Erasmus Anlaşma Listesi
  2. Erasmus Tercih Formu
  3. 20.03.2024 tarihinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısının kaydına linkten ulaşabilirsiniz.