Endüstri Mühendisliği Bölümü 2023-2024 Güz Yarıyılı Tasarım 2 Çalışması Teslim Süreci Bilgilendirmesi

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1.     Tasarım 2 rapor ve sunumları bağlantıda verilen şablonlara göre hazırlanmalıdır.

2.     Tasarım raporu (.pdf) ve tasarım sunumu (.pdf), bağlantıda verilen forma yüklenmelidir. Dosyaları yüklemek için verilen son tarih 12 Ocak 2024 Saat 23.59 olacaktır.

3.     END4991 Tasarım 2 dersi alan her öğrenci raporunu mutlaka yüklemelidir, grup halinde yapılan tasarımlar için sadece bir öğrencinin yüklemesi yeterli değildir.

4.     Tasarım 2 raporu ve sunumu tüm düzeltmeleri ile birlikte son hali belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak sisteme yüklenmelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1.     Öğrencilerin sunum yapabilmesi için sunum tarihi ve saati belirlenmelidir.

2.     Değerlendirmesi tamamlanan Endüstri Mühendisliği Tasarım 2 için imzalanan “FR-1528 Formu” (.pdf) belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak en geç 19 Ocak 2024 Saat 23.59’a kadar sisteme yüklenmelidir.