Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları ile ilgili Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

Rektörlüğümüzün görüşleri doğrultusunda her bir sınıf bazında ders kaydı için 2 gün verilebilmesi için takvimde düzenleme yapılmış olup, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı ders kayıt işlemleri 26 Şubat-06 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Üniversitemiz Senatosu kararı ile, 2020-2021 Eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında COVID-19 ile ilgili tedbirler nedeniyle uzaktan eğitim verilmesi nedeniyle “Öğrencinin ders programında çakışma görülmesi durumunda, alttan alınan ve çakışan en fazla iki dersin seçilebilmesine imkân tanınmasına; alttan alınan ders için devam mecburiyetinin aranmamasına” karar verilmiştir.   Ancak sistem, çakışan derslerin alınmasına izin vermediğinden bu kapsamda ders almak isteyen öğrencilerimizin dilekçe ile kayıtlı bulundukları Bölüm Başkanlığına dilekçelerini enmblm@yildiz.edu.tr eposta adresine göndermek suretiyle başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Bölüm Başkanlığının uygun görüşü üzerine, Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile bu dersler eklenir.

Duyurunun tamamı için bağlantıyı inceleyebilirsiniz.