Bahar döneminde END4000 Bitirme Çalışması dersini alacak öğrencilerin dikkatine!

Bahar döneminde END4000 Bitirme Çalışması dersini alacak öğrenciler için:

END4000 Bitirme Çalışması dersi kapsamında öğrencilerimizin çalışmalarını sanayi/hizmet sektöründen firmalarla veya kamu kurumları ile işbirliği içerisinde gerçekleştirmesi ve öğrencilerimiz gerçek dünya problemlerini ele almasını amaçlamaktayız. Daha önce duyurularda yayınladığımız gibi bu süreç iki farklı şekilde ilerleyebilir:

*  Kendi bulduğunuz projeleri çalışmak istediğiniz hocalara danışarak, projeyi bitirme çalışması kapsamında çalışabileceğinize dair onay alabilirsiniz
         *  Ekte vermiş olduğumuz proje listesinden, ilgili danışman hocalarıyla 20 Aralık 2019 tarihine kadar görüşebilirsiniz.

Proje listesinde şu bilgiler yer almaktadır: Firma, Proje Adı (Varsa proje ile ilgili açıklama, anahtar kelime vb), Kontenjanı, Danışmanı, Firmanın Beklentileri, Firmanın adresi. Projelere katılmak için ilgili projenin danışman hocasıyla görüşmeniz gerekmektedir (Bazı projelerde firma mülakatı da gerekmektedir). Lütfen projeler için danışmanlarla görüşmeden önce firmanın beklentilerini/adresini göz önüne alınız.
*Kontenjanlar sınırlı olup, projelerdeki kontenjanlar dolunca kalan öğrencilerin bitirme çalışması için problemini kendi bulması ve danışman öğretim üyesine danışması beklenmektedir. Lütfen ilgili süreçlerle ilgili akış şemasını tekrar gözden geçiriniz.
Proje listesi için:

Herkese başarılı bir dönem diliyoruz.