2019/2020 Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden Yararlanmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Programa başvuran öğrencilerin not ortalamaları ve dil puanları dikkate alınarak hesaplanmış olan nihai puanları ve buna bağlı sıralamaları AB Ofisi tarafından 06 Mart Çarşamba günü AB ofisinin web sayfasından ilan edilecektir.

Yerleştirmelerinizin yapılabilmesi adına, ekte bir excel dosyası halinde sunulmuş olan formu, okul tercih sıranıza göre doldurarak (yine excel dosyası olarak) 14 Mart 2019 Perşembe günü saat 22.00'ye kadar indeng.erasmus@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir. Bu tarihe kadar tercihlerini göndermeyenlerin yerleştirmeleri yapılamayacaktır.

Yerleştirmeler, nihai puanı yüksek olan öğrenciden başlayarak tercihleriniz doğrultusunda sırasıyla yapılacaktır.

Sıkça sorulan sorular kısmına buradan ulaşabilirsiniz.