2019 Yaz Dönemi Hk. (Online Eğitim)

Sevgili Öğrenciler,

2019-2020 Yaz Döneminde Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde açılan ve online olarak yapılacak derslerin listesi aşağıdadır. Öğrencilerimiz ders seçimlerini USIS üzerinden yapacaklardır.

ENDÜSTRİ_MÜHENDİSLİĞİ_BÖLÜMÜ_FR-0344-YTÜ Yaz Okulunda Açılan Dersler Formu

Yaz Okulu Takvimi

Bölümümüzde açılan dersleri, öğrencilerimiz başka üniversitelerden kesinlikle alamayacaklardır.

SERVİS dersleri için, dersi veren ilgili bölümlerin web sayfalarına bakınız!

En fazla 9 kredi (bölümümüz eğitim planındaki yerel kredi hesabı ile) ders alınabilir.

Ön şartı sağlanmamış dersler Yaz Okulu döneminde alınamazlar. Ön şartlı dersler, ön şartı olan dersle birlikte  de alınamazlar.

Bölümümüzde açılan dersler dışındaki dersleri başka üniversitelerden almak isteyen öğrencilerimiz, ekte ders alınabilecek üniversiteler listesinden seçim yaparak başvurularını Bölüm Başkanlığımıza yapabilirler. Bu durumdaki başvuru evrakları;

-          Ders almak istenilen üniversiteden alınan onaylı ders içeriği (Alınan ders içeriği, ilgili dersin YTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümündeki koordinatörü tarafından “DERS İÇERİĞİ UYGUNDUR” şeklinde onaylanmalıdır.)

-          Yaz Okulu için Dilekçe Formu

Yaz Okulunda Ders Alınması Önerilen Üniversite Listesi