Bütünleme Bitirme Çalışması Teslim Süreci Bilgilendirmesi

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ

BÜTÜNLEME BİTİRME ÇALIŞMASI TESLİM SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1.     Bitirme çalışmaları ve posterleri bağlantıda verilen şablonlara göre hazırlanmalıdır.

2.     Hazırlanan bitirme çalışması için kalite.yildiz.edu.tr adresinde bulunan “FR-1305-Makine Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Teslim Formu” dikkatle doldurulmalı ve danışman öğretim üyesinin imzalaması için danışman öğretim üyesi ile paylaşılmalıdır.

3.     Bitirme çalışması (.pdf), bitirme prosteri (.pdf) ve danışman öğretim üyesi tarafından imzalanmış FR-1305 Formu (.pdf) bağlantıda verilen forma yüklenmelidir. Dosyaları yüklemek için verilen son tarih 22 Haziran 2022 Saat 23.59 olacaktır.

4.     END4000 Bitirme Çalışması alan her öğrenci tezini mutlaka yüklemelidir, grup halinde yapılan bitirme tezleri için sadece bir öğrencinin yüklemesi yeterli değildir.

5.     Öğrenci belirtilen tarih ve saatte sunuma katılır.

6.     Tezin ve posterin tüm düzeltmeleri ile birlikte son hali, Bitirme Sunumu tamamlandıktan sonra belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak sisteme yüklenmelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1.     Bitirme Çalışması jürisi ve sunum tarihi danışman öğretim üyesi tarafından belirlenecek olup Savunma Toplantısı jüri ve öğrenciler ile paylaşılması gerekmektedir.

1. Bitirme Tezi Savunma Toplantısı sonunda imzalanan Bitirme Çalışması değerlendirme formu FR-1306 Formu (.pdf) belirtilen bağlantıdaki anket doldurularak sisteme yüklenmelidir.