2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Doktora Yeterlik Sınavları

Sevgili Öğrenciler,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anabilim Dalımız Doktora Yeterlik yazılı ve sözlü sınavları yüz yüze yapılacaktır.

Doktora Yeterlik Yazılı Sınavı  26 Nisan 2024 Cuma günü 10:00-12:00 saatleri arasında A405 nolu salonda yüz yüze yapılacaktır.

Case in Point Vaka Analizi Yarışması YTÜ Mentorluk Kulübü

Tarih   : 23 Mart 2024 / Saat 10:30

Yer      : NTT Data Ofisi

Üçer kişilik ekiplerin yarışacağı ve değerli NTT Data jürilerine sunum yapacağı bu yarışmada sen de yıldızını parlatma şansı yakalayabilirsin! Vakaları en iyi ben çözerim diyorsan ister bireysel bașvur ister ekibi topla gel! Ekibim yok diye üzülme, bireysel bașvuru da yapabilirsin. Bireysel katımlarda ekipleri bizler olușturuyor olacağız. Ekibinde en az bir kișinin 3. veya 4. Sınıf katılımcı bulundurmayı unutma.

ETKİNLİK AKIŞI:

WHEN STARS ALIGN_YTU Mentorluk Kulübü

Tarih   : 07 Mart 2024 / Saat 13:00

Yer      : YTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu

Katılımcı Firmalar: Etkinlik Unilever, KMPG, Pfizer gibi şirketlerin katılımıyla gerçekleşecek ve içinde kadınlar gününe özel oturumlar bulunacaktır.

Kayıt için link:

19th International Supply Chain Camp Etkinliği

Tarih: 13-14 Şubat 2024

Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü Oditoryum Salonu

Katılımcı firmalar:

Türk Hava Yolları, Metro, Arçelik, Nestle, Mondelez International, Bulung Lojistik, Ceva Lojistik, FedEx, Prometeon, P&G, Pepsico, Philips Morris International, Watsons, Coca Cola, Ekol Lojistik şeklindedir.

Kayıt için link:

Zirvedekiler

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü unvanına sahip 25 yıldır aktifliğini sürdüren Kalite ve Verimlilik Kulübü olarak,