Endüstri Mühendisliği Bölümü 2023-2024 Bahar Yarıyılı End. Müh. Tasarım 1 Çalışması Teslim Süreci Bilgilendirmesi

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2023-2024 BAHAR YARIYILI

END. MÜH. TASARIM 1 ÇALIŞMASI TESLİM SÜRECİ BİLGİLENDİRMESİ

Öğrencilerin yapması gerekenler:

1. END3992 End. Müh. Tasarım 1 çalışması raporu bağlantıda verilen Tasarım 1 projesi yazım kılavuzuna göre hazırlanmalıdır.

2. End. Müh. Tasarım 1 çalışması raporu (.pdf) ve sunumu (.pdf), 30 Mayıs 2024 Saat 23.59’a kadar bağlantıda verilen forma yüklenmelidir. Danışman öğretim üyesi tarafından not girişi bu aşama tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

3. Danışman öğretim üyesi tarafından sunum bilgileri belirlenir ve öğrenciler ile paylaşılır. Öğrenci belirtilen tarih ve saatte sunuma katılır.

4. Grup halinde yapılan çalışmalar için sadece bir öğrencinin yükleme yapması yeterlidir.

Danışman öğretim üyesinin yapması gerekenler:

1. Sunum yapılabilmesi için sunum tarihi ve saati belirlenir, öğrenci ile paylaşılır.

2. Değerlendirmesi tamamlanan End. Müh. Tasarım 1 çalışması için imzalanan “FR-1527 Endüstri Mühendisliği Bölümü Tasarım 1 Değerlendirme Formu” (.pdf) bağlantı kullanılarak en geç 8 Haziran 2024 Saat 23.59’a kadar sisteme yüklenmelidir.